IR paneli – montaža in vse, kar pride zraven

IR paneli, to so grelne plošče, ki sevajo infrardečo toploto, prinašajo številne prednosti. Med drugim tudi enostavno montažo v primerjavi s številnimi drugimi ogrevalnimi sistemi. Vas zanima, kako jih lahko namestite doma?

Napeljava

Veseli boste, da za napeljavo ogrevalnega sistema z IR paneli ne potrebujete ničesar drugega kot delujoče električno omrežje. Če je elektrika pri vas doma že napeljana in vtičnice delujejo, dodatnega dela torej ne bo. Grelno ploščo namreč preprosto priključimo v vtičnico in že lahko začnemo segrevati prostor.

V primerjavi s klasičnimi ogrevalnimi sistemi, ki zahtevajo napeljavo cevi, je to torej mala malica. Nobenega dodatnega dela, nobene umazanije, samo priročen in nezahteven ogrevalni sistem.

Navodila za uporabo in montažo PE

Navodila za uporabo in montažo PC

Navodila za digitalni brezžični termostatMontaža na steno

Za vrtanje lukenj uporabite priloženo papirnato šablono. V luknje vstavite vložke in privijte priložene vijake toliko, da se navoj skrije v steno. Grelno ploščo nataknite na vijake in jo zamaknite vstran, da se zatakne. Sedaj jo lahko varno priključite na električno omrežje.

Montaža na strop

V paketu je priložen nosilec v obliki črke H, ki je namenjen za stropno montažo.

S pomočjo nosilca si na stropu označite 4 točke, kjer boste zvrtali luknje. V luknje vstavite vložke in nosilec trdno privijte na strop. Grelno ploščo obesite na nosilec tako, da se zatakne in ne more več zdrsniti z njega. Sedaj jo lahko varno priključite na električno omrežje.

 

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.