Kakšne so prednosti IR panelov?

Infrardeči valovi IR panelov so del spektra naravne svetlobe

Ker so infrardeči valovi del sončne svetlobe, so popolnoma varni za uporabnika. Že desetletja se uporabljajo celo v zdravstvene namene, predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. Tudi v porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, da novorojenčkom vzdržujejo toploto.

 


Infrardeči valovi so del spektra naravne svetlobe. IR PANELI vam to ponujajo vsak dan.

Prednosti IR panelov za zdravje!

Ogrevanje z IR paneli ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju. S tem lahko preprečimo ali omejimo alergije in bolezni!

· IR grelne plošče ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti. To je izvrstno za starejše, otroke in dojenčke, ki so na to veliko bolj občutljivi.

· IR žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvene namene. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo se izboljša fizično in psihično počutje.

· Toplotna IR terapija pomaga izgubljati težo, saj s pospeševanjem presnovnih procesov vitalnih organov in žlez z notranjim izločanjem povzroči bistveno večje in hitrejše izgorevanje kalorij.

· Toplotna IR terapija pospeši krvni obtok, pomaga pri zniževanju holesterola, izboljšuje imunski sistem in pomaga pri prehladih.

· Toplotna terapija vpliva na razstrupljanje telesa in čiščenje kože, kar pomaga pri odpravi aken.


IR paneli so lahko pretvorijo 99 % električne energije v toploto. Nobena od ostalih električnih grelnih naprav ne proizvede tako visokega odstotka toplote glede na porabljeno električno energijo. IR ogrevanje zato prinese velik prihranek pri stroških ogrevanja.

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.