Ir paneli Sundirect so kvalitetni

Podjetje Ir paneli d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za območje Slovenije in Hrvaške. Blagovna znamka naših ir grelnih panelov se imenuje Sundirect. Proizvajalec ima proizvodnjo na Kitajskem, vendar več kot petindevetdeset odstotkov proizvodov proda na evropskem tržišču. Sundirect-ovi ir paneli se lahko pohvalijo z visoko kvalitetno izdelavo, sestavljeni so iz najkakovostnejših materialov in so povsem prilagojeni za evropsko tržišče. Seveda imajo vso potrebno certifikacijo za prodajo in uporabo na evropskem trgu. Kot prodajalci v Sloveniji in na Hrvaškem smo poskrbeli za vso potrebno dokumentacijo kot so navodila za uporabo, garancijski listi, katalogi, v slovenskem in hrvaškem jeziku. Vse dokumente in tudi spletno stran neprestano dopolnjujemo in obnavljamo. Naš cilj je na čimbolj enostaven in učinkovit način kupcem in uporabnikom predstaviti naše izdelke ter njihovo delovanje. Z veseljem se lahko pohvalimo z manj kot enim odstotkom reklamacij, kar je vsekakor dodatna potrditev glede kvalitete ir panelov Sundirect. Redno tudi interaktivno sodelujemo s proizvajalcem glede same zasnove in tehničnih podrobnosti, materialov, izgleda, embalaže, tako da v vsaki sezoni kateremu artiklu dodamo kakšno novost ali izboljšavo. Nakup infrardečih grelnih plošč Sundirect je najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

IR paneli

Grelni paneli Sundirect so varen nakup

S proizvajacem Sundirect sodelujemo že dobrih sedem let in v teh letih smo se prepričali v odlično kakovost izdelkov. Glede na izredno majhno število reklamacij lahko potrdimo, da je kvaliteta ir panelov Sundirect preverjeno dejstvo , ne le prodajno besedilo. Vsi artikli imajo petletno garancijo. Če se slučajno zgodi, da infrardeča grelna plošča ali termostat ne delujeta pravilno, nas vsekakor nemudoma kontaktirajte in reklamacijo bomo odpravili v najkrajšem možnem času. V praksi to pomeni v roku enega tedna. Ne glede na to, pri katerem trgovcu ste kupili ir panel ali termostat znamke Sundirect, je naše podjetje pristojno za odpravo reklamacije, zato lahko kontaktirate direktno nas, lahko po telefonu, po elektronski pošti, ali pa se po predhodnem dogovoru oglasite na našem naslovu v Kamniku. Ir panelov ne servisiramo, če ugotovimo, da ne deluje pravilno, ga običajno zamenjamo z novim. Seveda v tem primeru garancija prične teči znova in traja naslednjih pet let. Garancijo priznamo ob predpostavki, da je bila infrardeča grelna plošča uporabljena in zmontirana pravilno. Vsak primer seveda obravnavamo samostojno in doslej smo še vse reklamacije odpravili hitro in učinkovito. Kupci, ki se odločijo za nakup na podlagi našega strokovnega svetovanja imajo pri nas tudi dvomesečno garancijo na zadovoljstvo.

Ir ogrevanje je varno in varčno

Ir paneli Sundirect so na slovenskem in hrvaškem trgu visoko na lestvici prepoznavnosti. Največ infrardečih grelnih panelov smo prodali na osnovi zadovoljnih uporabnikov. Dober glas se širi v deveto vas in zelo smo veseli, da smo v teh letih zgradili tako uspešno in prepoznavno znamko. Ir gretje je v naši prelepi deželi vedno bolj prepoznavno in razširjeno. Investicija je namreč precej manjša kot ob nakupu drugih vrst ogrevanja. Montaža je enostavna in uporaba je varčna. Ir ogrevanje je zdravju in okolju prijazno, kar je poleg varčnega nakupa in varčne porabe električne energije ena največjih prednosti ir ogrevanja. Ne glede na to v kakšen prostor namestimo grelne panele, je zagotovljeno, da bo ir gretje ugodno vplivalo na naše počutje. Najpomembneje je, da izberemo zadostno moč ir gretja glede na velikost, izolacijo in ostale dejavnike v prostoru. Prostore, ki jih želimo grevati vedno izmerimo posamično. Imeli smo že primer, ko je stranka izmerila sobo deset kvadratnih metrov in na podlagi ostalih karakteristik prostora, smo ji svetovali nakup določenega ir panela. Kasneje nas je stranka obvestila, da ji prostora ne ogreje dovolj. Izčrpno smo jo dodatno izprašali glede vseh karakteristik celotnega stanovanja, objekta in na koncu ugotovili, da je omenjena soba brez vrat in toplota uhaja iz prostora. Situacijo smo takoj rešili in stranka je še danes zadovoljna. Za pravilno strokovno svetovanje in najboljši rezultat, ki je zadovoljstvo končnega potrošnika, je torej zelo pomembno, da imamo popolne podatke in vam tako lahko zagotovimo optimalen in varčen nakup.

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.