Cena in kvaliteta ir panelov

Cene ir panelov Sundirect so na slovenskem trgu zelo konkurenčne. Z nakupom naših infrardečih grelnih plošč prejmete visoko kvaliteto po ugodnih, konkurenčnih cenah. S proizvajalcem Sundirect uspešno sodelujemo že sedmo leto in z znamko Sundirect smo uspeli uspešno prodreti na slovenski in tudi hrvaški trg. Smo ekskluzivni zastopnik za infrardeče grelne plošče v Sloveniji in na Hrvaškem. Z leti smo pridobili ogromno povratnih informacij zadovoljnih kupcev, ki se pogosto tudi vračajo in kupijo dodatne grelne plošče, priporočijo pa nas tudi svojim prijateljem, znancem, sosedom. Leta 2012, ko smo začeli s prodajo namreč nismo zmogli veliko vlagati v reklamo in marketing. Zaradi ugodnih cen in dobre kvalitete naših infrardečih grelnih panelov se je naš glas od ust do ust zelo dobro širil v sosednjo vas. In še sedaj se lahko pohvalimo s tem. Naš moto je: najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. In ponosni smo na to. Najboljši kupec je zadovoljni kupec, ki se vrača in se pohvali z dobrim nakupom.

Cena ir panela v kompletu s termostatom

Pri nakupu ir panelov Sundirect v naši spletni trgovini ali direktno na našem naslovu pridobite dodaten popust na nakup termostatov. Ponudimo vam jih kar po polovični ceni. Z ugodnimi cenami termostatov spodbujamo nakup le teh. Ker infrardeče grelne plošče skupaj s termostatom delujejo najbolj optimalen čas, lahko z nakupom obeh produktov dodatno prihranite pri električni energiji. Večina modelov naših termostatov namreč omogoča nastavitev urnika ogrevanja. Tako bodo ir grene plošče najbolj grele takrat, ko boste vi tako želeli. V vaši odsotnosti pa svetujemo da termostat nastavite na nekaj stopinj nižjo temperaturo. Popoln izklop delovanja ir grelnih plošč pa odsvetujemo, razen v primeru, ko ste dalj časa odsotni. Brezžični digitalni termostat Smart 1.0 in Wi-fi termostat Smart 1.0 Pro imata tudi funkcijo »počitniški način« s katerim lahko enostavno nastavite datum in uro vaše odsotnosti in tako prilagodite sistem ogrevanja.

Kvalitetni ir paneli Sundirect

V Sloveniji imamo več ponudnikov, ki prodajajo različne znamke ir panelov in termostatov. V osnovi so vse infrardeče grelne plošče sestavljene iz podobnih materialov in delujejo na podoben ali enak način. Običajno gre le za razliko v izgledu. Nekateri imajo okvir, drugi so brez okvirja, nekateri imajo povsem gladke prednje plošče, drugi imajo bolj grobo strukturo prednje plošče. Razlikujejo se tudi po barvah, močeh, velikostih. In seveda po cenah. V našem podjetju se lahko pohvalimo, da imamo v ponudbi več različnih modelov, ki lahko zadovoljijo različne okuse uporabnikov. Največ prodamo modelov serije PE-Plus, ki imajo gladko sprednjo ploščo bele barve in bel aluminijast okvir. Na hrbtni strani imajo že vgrajeno sprejemno enoto termostata. Ti modeli so tudi najbolj ugodni. Vse naše infrardeče grelne plošče imajo v paketu vse potrebno za montažo na steno in na strop. Tako imate ob nakupu že vse kar potrebujete za montažo. Potrebujete le še orodje, torej vrtalnik, izvijač in sesalec. Infrardeče grelne plošče Sundirect so kvalitetne izdelave in imajo petletno garancijo. Kvaliteto lahko potrdimo z dejstvom, da imamo manj kot en odstotek reklamacij, ki jih tudi vse hitro in uspešno odpravimo. In to je še en argument, ki naj pretehta k vaši odločitvi za nakup naših produktov po najugodnejših cenah na slovenskem trgu.

Gretje z ir paneli

Za nekatere je način ogrevanja z ir paneli še vedno novost. Na naši spletni strani si lahko preberete prav vse o ogrevanju z infrardečimi grelnimi ploščami. Če imate še kakšno dodatno vprašanje ali dvom, pa nas seveda lahko pokličete in potrudili se bomo, da vam pomagamo in svetujemo. Iz lastnih izkušenj vam lahko zagotovimo, da je ir gretje prijetno in zdravo, saj ne izsušuje zraka in ne dviguje prahu, kot navadno ogrevanje z radiatorji. S pravilno uporabo lahko s pomočjo infrardečih grelni plošč tudi uspešno preprečimo in odpravimo vlago v stenah. Tovrstno ogrevanje je iz vseh pogledov ugodno za zdravje in prijeten način ogrevanja. Poleg vsega pa tudi ugoden za naše denarnice.

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.