Novosti pri IR panelih Sundirect v sezoni 2018/2019

V aktualni ogrevalni sezoni 2018/2019 imamo kar nekaj novosti tako pri IR panelih, kot tudi pri termostatih. Nova serija grelnih plošč se imenuje »Plus«. Vsi IR paneli serije Plus imajo na zadnji strani plošče že vgrajeno sprejemno enoto termostata. Novi termostati serije »Smart« delujejo tako kot prejšnji, torej brezžično digitalno. Prejšnji model SD-T4003 je bil iz dveh enot. Ena enota je sprejemna in gre v vtičnico, kamor vtaknete kabel od IR panela. Druga enota pa je prenosni ekran, ki ima senzor temperature in z njim nastavite temperaturo in urnik ogrevanja. Novejša različica termostata serije Smart pa je le iz ene enote – ekrana. Druga enota – sprejemna enota termostata je že vgrajena na zadnjo stran IR grelne plošče.  Zato je odslej povezava med IR grelno ploščo in termostatom še enostavnejša. Tudi montaža je še enostavnejša ter končni izgled lepši.

Nove dimenzije IR panelov Sundirect

V letošnji ogrevalni sezoni je sprememba tudi v velikosti nekaterih IR grelnih plošč. Model PE1000-Plus, moči 1000W je odslej dimenzije 120x85 cm.  V ponudbi imamo tudi dva nova modela IR grelnih plošč v obliki ogledala. Model MD450-Plus ima moč 450W in je dimenzij 60x100 cm. Tovrstni IR paneli ogrejejo dobro izoliran prostor do velikosti 8 m2. Ali slabo izoliran prostor do velikosti 4 m2. Model MD650-Plus je moči 650W, dimenzije so 70x130 cm. Obe plošči se lahko zmontirata na steno. Ogreje dobro izoliran prostor do velikosti 11 m2. Ali slabo izoliran prostor do velikosti 6 m2. Novost je tudi IR grelna plošča, ki je še posebej primerna za ogrevanje kopalnic. Imenuje se TH400 in je moči 400W. Dimenzije so 44,5 86,5 cm. Ogreje prostor velikosti 2-5 m2. Ta plošča je opremljena z dvema profiloma iz nerjavnega jekla, ki sta hkrati držali za brisače.

Termostati serije Smart

Odslej sta na voljo dva nova termostata. Termostat Smart 1.0 deluje brezžično digitalno in se napaja z dvema baterijama AAA.  Novost je funkcija počitniškega načina, ki omogoča nastavitev urnika ko ste na počitnicah. Smart 1.0 Pro se napaja preko električnega omrežja ali preko USB kabla. Upravljate pa ga lahko brezžično ali prek mobilne aplikacije. Torej ima tudi Wi-Fi funkcijo.  Dodana je tudi nova tehnologija »odprto okno«, kar pomeni da zazna, če je v prostoru odprto kakšno okno. V tem primeru IR panel izklopi. Namestitev obeh termostatov je enostavna, lahko je prostostoječ, ali ga montirate na steno.

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.