IR ogrevanje v poslovnih objektih

Pogosto nas kontaktirajo lastniki trgovin, ki se ukvarjajo z zelo različnimi poslovnimi dejavnostmi. Običajno se takoj po pozdravu njih stavek začne s težavo, ki se sliši »našo prodajalko na delovnem mestu zebe«. Veliko trgovin, cvetličarn, raznoraznih salonov se nahaja v poslovnih objektih, kjer nimajo urejene centralne kurjave in se ogrevajo le s klimatskimi napravami. Zato iščejo dodatno ogrevanje z IR paneli. Ker je ogrevanje z IR paneli zdravo in prijetno.  V večini primerov IR panele namestijo na strop in tako ogrejejo tudi tla, ki so običajno najbolj mrzla. IR panele kupijo v kompletu s termostatom, ki jim omogoča nastavitev urnika in ga prilagodijo glede na  delovnik trgovine. Tako je, ko se trgovina odpre prostor že prijetno topel. Ko je trgovina zaprta, pa s pomočjo termostata le vzdržujejo določeno temperaturo.

Namestitev IR grelnih plošč na delovnem mestu

Strankam priporočamo, da IR grelih plošč ne namestijo direktno nad delovno mesto. Torej ne direktno nad pisalno mizo ali delovni pult. Če bi bili IR paneli direktno nad tem mestu, bi bilo zaposlenim pod njimi sčasoma prevroče. Ja, IR ogrevanje je prijetno in IR sevanje seva kot sonce. Zato dolgo izpostavljanje direktno pod IR grelno ploščo lahko postane malce moteče. IR sevanje ni nevarno, ker nima UV žarkov kot sonce, zato vas ne more opeči kot sonce. In tudi ni potrebno mazanje z zaščitno kremo. IR ogrevanje ne izsušuje zraka kot npr. ogrevanje z radiatorji. Delovni prostor, ki ga ogrevamo z infrardečimi grelnimi ploščami bo zato zelo prijeten, zrak bo dober in vlaga bo primerna. Kljub temu priporočamo zračenje večkrat dnevno in vzdrževanje čistoče v prostoru. IR paneli ne dvigujejo prahu, a to ne pomeni, da v prostoru potem prahu ni.

Zadovoljstvo zaposlenih, ki se ogrevajo z IR grelnimi ploščami

Je veliko. Več strank se je prvič srečalo z IR ogrevanjem prav na delovnem mestu. Bile so tako zadovoljne, da so IR grelne plošče namestile tudi doma. Za osnovno ogrevanje ali le dogrevanje. Naš moto je vedno topel dom z irpaneli.com. Pomagamo ogreti tudi vaš drugi dom – vašo pisarno, salon, trgovino, delavnico…

https://irpaneli.com/

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.