O podjetju IR paneli d.o.o.

IR paneli d.o.o. je generalni uvoznik in distributer za Slovenijo in Hrvaško. S proizvajalcem in hkrati blagovno znamko Sundirect uspešno sodelujemo že od leta 2012. Sodelujemo tudi pri razvoju, izboljšavah proizvodov, da so le-ti čim bolj varčni in prijazni uporabniku, okolju ter tudi estetsko dovršeni. Skupaj se trudimo, da se čim bolj približamo našemu končnemu uporabniku in smo hkrati eden najkvalitetnejših ponudnikov na trgu ter konkurenčni tudi z dobavo in cenami glede na preostale ponudnike na trgu.

Kaj je naše poslanstvo?

Naše poslanstvo je prijetno in zdravo ogreti vsak hladen prostor. Vsak dom, pisarno, salon, trgovino, delavnico, odslej tudi terase, skratka v vsak hladnejši prostor želimo prinesti toploto, ki je prijazna kot sonce. Prispevamo k čistemu okolju in stremimo k zdravemu načinu ogrevanja. Med nami je vedno več alergikov, ki jih v ogrevalnem letnem času še dodatno zmoti prah, ki nastaja pri običajnem centralnem ogrevanju. Tudi bivanje v prevlažnih prostorih ni najbolj zdravo, zato je ogrevanje z IR grelnimi ploščami več kot zaželeno, saj zaradi načina delovanja ne dviga prahu in suši vlažne stene. Želimo si še več vgradenj zdravega IR ogrevanja tudi v novo grajene in adaptirane objekte.

Naše reference:

so večinoma zasebniki, v svojih domovih, stanovanjih, hišah… Naš dober glas se večinoma širi po sistemu »od ust do ust«, ko naši zadovoljni uporabniki širijo dobro mnenje in izkušnje, ki so jih pridobili z IR ogrevanjem.

Izbira pravilne moči IR panela za ogrevanje določenega prostora uporabnikom zagotovo doprinese k višji kvaliteti življenja. Ogrevanje z IR paneli je prijetno in zdravo, prihranek pri stroških elektrike v primerjavi s starejšimi centralnimi sistemi ogrevanja je zelo velik. Ker IR panele namestimo na strop ali steno, nam ne jemljejo dragocenega prostora kot npr. klasični radiatorji. Naši zadovoljni kupci in uporabniki vse našteto cenijo in nas zato priporočajo tudi svojim sosedom, prijateljem, znancem.

  • Ime podjetja: IR paneli, razvoj, prodaja in vgradnja energetsko varčnih produktov, d.o.o.
  • Kratko ime: IR paneli d.o.o.
  • Naslov: Bazoviška 6, 1241 Kamnik
  • Davčna: SI49407937
  • Matična: 6275036000
  • Zavezanec za DDV: DA
  • TRR: SI56 1010 0005 6181 619 Banka Intesa Sanpaolo d.d.
  • Telefon: 041 860 700
  • E-pošta: info@irpaneli.com

 

Za ogled ali osebni prevzem IR grelnih plošč v našem razstavnem salonu, na Bazoviški 6 v Kamniku, vas prosimo, da nas prej pokličete, in dogovorili se bomo za termin.

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.