Industrijski IR grelci

Elegantna in izpopolnjena serija SUNDIRECT za ogrevanje velikih površin je posebej zasnovana za ogrevanje velikih prostorov in za zunanjo uporabo. Visokokakovostna grelna plošča iz stiskanega in eloksiranega aluminija, ki ima na površini dodaten premaz za močnejše infrardeče sevanje, skupaj z visokokakovostnim grelnim elementom iz krom-aluminija oddaja močne dolgovalovne infrardeče žarke. Je ena najbolj učinkovitih dolgovalovnih infrardečih plošč za ogrevanje velikih površin na tržišču.

Serija SC, ki greje hitreje in z višjo temperaturo, ima visokotemperaturni element iz fero-krom-aluminija, ki na površini razvije 300-350 °C. Zaradi višje temperature površine so infrardeči žarki močnejši, sežejo dlje in ogrevajo hitreje. Površina se segreje na najvišjo temperaturo v manj kot 5 min.

Raznolika uporaba

Nova serija IR panelov za ogrevanje velikih površin je idealna rešitev za vse odprte in poslovne prostore, kot so recepcije, trgovine, hoteli, cerkve, restavracije, bari, dvorane, pa tudi pokrite površine, kot so terase itd.. Deluje brez žarenja in ne potrebuje vzdrževanja, zato je dobra izbira pri zamenjavi tradicionalnih kvarčnih in halogenskih peči.

209,00 €
Industrijski grelec : velikost 77*12*12 cm, moč 2500W Serija OC je linija zmogljivih grelnikov, ki so namenjeni samo zunanji uporabi. So močnejši in omogočajo bolj osredotočeno ogrevanje v primerjavi z našim...

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.