Steklene IR grelne plošče

Steklene infrardeče grelne plošče SUNDIRECT so izdelane iz zelo kakovostnega kaljenega varnostnega stekla, in združujejo oblikovno dovršenost ter optimalno varnostno in energetsko učinkovitost. Njihova lepa oblika in sijaj bosta vašemu domu ali pisarni dodala imenitnost in eleganco ter večje udobje.

Vsak prostor je drugačen

Naše steklene IR grelne plošče so različnih velikosti in moči, da zadostijo vsem potrebam, dobijo pa se tudi v različnih barvah. Ta serija IR panelov se odlično vklaplja v moderne prostore in izpolnjuje potrebe 21. stoletja.

Več regulacije, manj stroškov

Dolgovalovne infrardeče plošče SUNDIRECT nudijo regulacijo temperature v prostorih in izkoriščanje energije, kot ga ni nudil še noben sistem do sedaj. Sistemi ogrevanja iz naših infrardečih plošč porabijo do 55 % manj energije.

IR panel TH600-Pro IR panel TH600-Pro
NOVO

329,00 €
Steklena grelna plošča: velikost 58,5*110 cm, moč 600W IR grelna plošča Sundirect TH600-Pro je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Grelna površina plošče je razdeljena na zgornjo polovico, ki je namenjena...

249,00 €
Steklena grelna plošča: velikost 48*100 cm, moč 400W IR grelna plošča Sundirect TH400 je prava izbira za ogrevanje vaše kopalnice. Opremljena je z dvema profiloma iz nerjavečega jekla, ki sta držali za brisače in...

Meni

Nastavitve

Click for more products.
No produts were found.